Cases

Noen cases fra oppdragsgivere i Arendal

Vil du se mer? Ta kontakt!

KUBEN

Navn, markedsposisjon og visuelt uttrykk

Aust-Agder Museum og Arkiv

Markedsposisjon og visuelt uttrykk

Kulturkammeret, Arendal Kommune

Navn, identitet, visuelt uttrykk og kommunikasjon

APL/NOV

Kommunikasjon internt, lokalt, nasjonalt og internasjonalt

Telenor Maritime

Markedsposisjon, kommunikasjon nasjonalt og internasjonalt (film)

Arendals Bryggeri

Markedsposisjon, utvikling av merkevarekonsepter, kommunikasjon

Canal Street

Markedsposisjon, kommunikasjon

Canal Street sponsorer

Annonsering i CS magasinet

Byggmester Asle Thorsen

Strandlinjen, Torvet, Magasin

OSM Maritime

Kommunikasjon intern og ekstern (film)

Får du ikke oppmerksomhet, vil annonsen din passere som et skip i natten, med slukkede lanterner.

Verden beveger seg fra analoge til digitale flater, og kampen om å bli sett med budskapet sitt har nok aldri vært tøffere. Skal du trenge igjennom og nå frem må ideen skape oppmerksomhet og budskapet må støtte merkevarens ønskede posisjon og være tydelig på sin taktiske hensikt. Her er noen eksempler på hva Edge Advice har gjort for sine kunder.

APL/NOV

APL er et kreativt teknologiselskap med hovedkontor i Arendal. De er verdensledende innen avanserte offshore lasting/lossing og fortøynings-løsninger for den globale energiindustrien, samtidig som deres teknologi har vært og er med på å gjøre Norge til et av verdens rikeste land. Edge Advice har vært deres norske samarbeidspartner på reklame, kommunikasjon og merkevarebygging siden 2012.

APL/NOV

På seg selv kjenner man andre, i forkant av årets rekrutteringskampanje gjennomførte vi workshops med en gruppe av de sist ansatte i selskapet. Dette for å få innsikt i hvilke behov de hadde da de søkte på jobb, hvorfor de valgte APL og hvordan APL oppleves som arbeidsplass. Konklusjonene ble dramatisert, og tatt ut i annonsene.

Profilannonse i Canal Street Magasinet

APL er en generøs sponsor av byens kulturaktiviteter, og er en av eierne av musikkfestivalen Canal Street. Hvert år har de 6 helsider i festivalmagasinet, for å bygge lokal kunnskap og intern stolthet. Her er tre etterfølgende dobbeltoppslag i magasinet for 2021.

Arendal Kommune

Arendal Kommune er flinke til å satse på ungdommen og kultur. Et eksempel på dette er det nye Kulturkammeret på Tyholmen. Et fantastisk tilpasset bygg som virkelig har gitt byens kulturliv et løft. Kulturkammeret er et bygg for fremføring, øving og produksjon av musikk, teater, kunst og mye mer. Husets viktigste rolle er å være et trygt, godt og inkluderende møtested for alle. Her gis nye generasjoner kunstnere, musikere og artister rom for å drømme, øve og skape. Edge Advice har samarbeidet med kommunen og brukerne i denne prosessen, fra å finne ut hva bygget skulle hete til byggets identitet og visuelle uttrykk. Her er en dobbeltside som forteller byens innbyggere om huset.

Arendals Bryggeri

Bryggeriet er Norges nest eldste, og ble startet i 1839. Etter en del turbulente og nedleggingstruede år i nyere historie, ble Ringnes kjøpt ut av lokale eiere i 2009. Men Ringnes beholdt rettighetene til å produsere Arendalspils, som var bryggeriets hovedbrand. Bryggeriet sto igjen uten noen egne merkevarer. Edge Advice ble engasjert for å definere bryggeriets fremtidige markedsposisjon, og samtidig utvikle nye merkevarekonsepter for å ta markedet tilbake. Dette har blitt en suksesshistorie; nytt ølbrand, nytt alkoholfritt øl og eget vann på flaske. Ølet 1839 ble på kort tid markedsledende lokalt.

Arendals Bryggeri

Klar i hodet, klar for alt. Det nye alkoholfrie ølet KLAR er etter Edge Advice sin mening landets beste!

Arendals Bryggeri

Når en kystby etablerer et nytt vannbrand, finnes det et bedre navn enn Høyvann (med bobler) og Lavvann (uten bobler)?

V-Hosting

Et Oslobasert selskap som lover en trygg IT-hverdag for sine kunder, slik at kundene kan fokusere på sin egen virksomhet og sove rolig om natta. Kundene skal vite at V-Hosting alltid er på for dem, enten de overvåker, feilretter eller oppdaterer. En serie klikkannonser som forteller dette.