Gode ord fra fornøyde oppdragsgivere

«Jeg startet å jobbe med Sverre I 2010, og har fortsatt samarbeidet frem til i dag som salgs og markedsansvarlig gjennom snart 3 selskaper.

Sverre stiller gode spørsmål for å få oversikt, setter seg raskt inn i og foreslår forbedringer til hvordan selskapet skal fremstå i markedet. Sverre er nøyaktig, effektiv, etterrettelig og fremfor alt til å stole på. Min favorittegenskap hos Sverre, er hans evne til å tørre å utfordre status quo på en pedagogisk og smart måte. Spesielt denne evnen har vært en suksessfaktor i vårt samarbeid, der han har fått frem tøffere, mer spissede og mer relevante budskap. Jeg kan absolutt gi Sverre mine beste anbefalinger for fremtidige kunder».

Jan Erik Norli
CEO Intershare AS

«Eydehavn Kuben Frivilligsentral var så heldig å få stiftet bekjentskap med Sverre Ferd i Edge Advice AS, gjennom et prosjekt i 2021.

Hjelpen vi fikk fra Sverre ga oss en veldig god kick-start på arbeidet med å utvikle en merkevareplattform. Sverre og resten av teamet var dyktige folk med god kompetanse som raskt forsto vårt behov. Alle organisasjoner skulle hatt en Sverre i livet sitt».

Synnøve Hagane
Eydehavn Kuben Frivilligsentral

«Sverre kom inn i vårt liv i en kritisk fase for Arendals Bryggeri. Vi hadde akkurat kjøpt oss fri fra Carlsberg/Ringnes, og ført bryggeriet tilbake til lokalt eierskap. Men de produktene vi tappet var Ringnes egne merkevarer, som de tok med seg da de dro. Vi hadde et bryggeri uten merkevarer, men vi hadde trua og driven for å lykkes. Da måtte vi etablere egne merkevarer, og de måtte få suksess. Sverre hjalp oss å utvikle vårt nye ølbrand, 1839, oppkalt etter bryggeriets oppstartsår. Etter kort tid tok vi markedslederskapet i byen tilbake. Deretter utviklet vi sammen det alkoholfrie ølet KLAR og vannkonseptet Høyvann og Lavvann. Sverre har for oss vært en helt nødvendig bidragsyter for å bevare byens hjørnestensbedrift. I tillegg til at han er dyktig, er han også en usedvanlig munter fyr å samarbeide med».

Leif Christian Brodtkorb
Deleier, Bryggerimester og Produksjonsteknisk direktør

«Jeg er byggmester og har jobbet som det i snart 40 år. Med meg til å bygge min merkevare har jeg i perioder hatt Sverre. Vi har alltid hatt kvalitet som hovedfokus når vi har bygget hus og hjem for folk flest, noe vi selv mener vi er blitt gode på. Akkurat som oss er Sverre opptatt av kvalitet i det han gjør, og Sverre er en god medhjelper til å bygge merkevare. Han har bistått oss med å «restarte» selskapet da vi kjøpte det tilbake igjen i 2014, med markedsføring via magasiner og nett.

Vi har lykkes med god markedsføring av en del av de prosjektene vi har igangsatt for salg, det har vært Sverres fortjeneste.

En av flere kvaliteter ved Sverre er at han er spesielt iderik og flink med ord, han leverer relevant og treffende kommunikasjon – som virker. Han tar ansvar og leverer alltid som avtalt».

Asle Thorsen
Byggmester og eiendomsutvikler